Parteneriat ISACA Romania – DefCamp #9

Oportunitate obținere CPE-uri și reducere la taxa de participare pentru membrii ISACA RO

ISACA Romania a încheiat și în acest an un parteneriat cu Cyber Security Research Center from Romania (CCSIR), organizatorul conferințelor DefCamp.

Conferința DefCamp #9 – 2018 va avea loc în București în data de 8-9 noiembrie.

Prin acest parteneriat, membrii ISACA Romania care participă la DefCamp #9 – 2018 vor primi o reducere la taxa de participare, și  pâna la 14 CPE-uri pentru participarea la sesiunile conferinței.

Pentru a beneficia de acordarea CPE-urilor de catre ISACA Romania precum și de reducerea la taxa de participare, în cursul procesului de înregistrare / plata taxei de participare, membrii ISACA Romania trebuie :

  • să utilizeze linkul de înscriere pus la dispoziție de SACA România  pe email *
  • să introducă ID-ul de membru ISACA în cursul procesului de înregistrare la conferință în campul special dedicat. Întrucât acel câmp este destinat mai multor tipuri de ID, va rugam să includeți ISACA înaintea ID-ului propriuzis.
    (exemplu corect: “ISACA 123456“, exemplu greșit: “123456“) **
  • să facă check-in în fiecare din zilele conferinței. Acordarea CPE-urilor se va face exclusiv pe baza prezenței la conferință
  • să-și actualizeze profilul ISACA pentru a se asigura că adresa de email cu care este înregistrat este corectă. Diplomele de participare vor fi trimise la adresa de email înregistrată la ISACA.

* Reducerea pentru membri nu poate fi acordată retroactiv sau pentru înscrierile la care nu va fi fost utilizat linkul de înscriere.
** Introducand ID-ul de membru corect și în forma indicată ne va ajuta să fim mai eficienți în procesul de acordare automată a CPE-urilor.

 

Câteva detalii despre DefCamp #9 – 2018 de la organizatori

DefCamp, o importantă conferință anuală de hacking și securitate cibernetică din Europa Centrală și de Est, ajunge la cea de-a 9-a ediție care se va desfășura pe 8 și 9 noiembrie la București. Evenimentul de anul acesta reunește peste 1.500 participanți din întreaga lume, specialiști în securitate cibernetică, antreprenori, dezvoltatori, academicieni, reprezentanți ai sectorului privat și public.

Speakerii invitați vor aduce pe scena știri noi și ultimele cercetări despre securitatea cibernetică,  “război” cibernetic, mecanisme de identificare și prevenție, precum și vulnerabilități noi și “zero days”.

Prin intermediul cunoscutului Hacking Village vor fi de asemenea organizate peste 10 competiții la fața locului.

Mai multe detalii despre conferință sunt disponibile pe pagina evenimentului .

 

Vă invităm să ne anuntați despre orice alte evenimente similare care pot fi interesante pentru profilul ISACA.

Pentru orice întrebari sau clarificari cu privire la acest parteneriat puteți trimite un email la events “at” isaca.ro  sau puteți contacta autorul articolului.