Candidat Trezorerier – Tiberiu Anghel

Candidat Trezorerier – Tiberiu Anghel

Prezentare personala:

Stimati membri ai ISACA Romania,

Ma bucur sa pot inainta aceasta candidatura spre atentia voastra. Consider ca pozitia de Trezorier este in acord cu capacitatea mea profesionala iar pozitia de membru in board-ul ISACA Romania ma va motiva sa dezvolt programe si evenimente cu valoare adaugata pentru membrii comunitatii ISACA din Romania.

Profesional, am o experienta de peste 5 ani in domeniul securitatii cibernetice si 10 ani in proiecte de tehnologie a informatiei orietanta catre business. In prezent sunt co-fondator si Director de Operatiuni la compania CyBourn, un start-up in domeniul securitatii cibernetice, iar inainte am facut parte din Departamentul de politici, analize si cooperare al Centrului National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica. Pana acum am lucrat cu bugete care, cumulat, se situeaza in jurul valorii de 15 milioane de euro, unde am fost responsabil de bugetare, planificare, facturare, plati si raportare.

Pe langa proiectele tehnice in care am fost implicat, am organiza peste 40 de evenimente in Romania, 10 fiind conferinte internationale. Trei astfel de evenimente au fost dezvoltate in colaborare cu ISACA Romania: doua workshop-uri si o conferinta avand ca subiect securitatea cibernetica in mediul industrial.

Mai mult, am fost voluntar inca de la varsta de 16 ani, de-a lungul timpului fiind membru in diferite asociatii sociale, profesionale sau studentesti.

Asadar, consider ca pasiunea spre voluntariat, experienta tehnica pentru pozitia de trezorier.

Motivatie:

In ultimii doi ani am frecventat foarte multe evenimente ale ISACA Romania si am cunoscut o buna parte din membrii asociatiei. Consider ISACA Romania o comunitate care s-a dezvoltat frumos, care ma reprezinta si care are inca foarte mult potential de crestere. Mi-ar face placere sa pot sa particip la aceasta crestere din pozitia de Trezorier, printr-o buna gestiune a operatiunilor financiare ale Asociatie, si din pozitie de mebru al Board-ului, prin promovarea asociatiei si a certificarilor, a evenimentelor organizate de ISACA si prin aportul pe care il voi aduce in organizare.

Calificari: ISO 27001, CISM (pending certification)

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/anghel-tiberiu-valentin-44633724/