candidat Secretar – Georgel Gheorghe

Prezentare Personală / Personal Presentation

Am ales să urmez o carieră în Audit și Consultanță IT, fiind o specializare în care mi-am dat seama, de la început, că îmi pot folosi eficient abilitățile și cunoștințele dobândite ca absolvent al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (Universitatea Politehnică București).

În cei 9 ani de activitate am acumulat o experiența vastă coordonând diverse tipuri de proiecte de succes, acoperind arii multiple, de la audit IT, la consultantă, managementul riscurilor si securitatea informației. Bazându-mă pe rezultatele de până acum și pe răspunsul primit din partea companiilor cu care am lucrat, pot spune că maniera mea de lucru aduce beneficii certe, măsurabile, în activitatea organizațiilor din care fac parte. Scopul nostru comun este asigurarea unor servicii profesionale de calitate, acesta fiind principiul după care mă ghidez.

În prezent ocup funcția de Manager Audit IT la Mazars Romania. Anterior, am lucrat în cadrul Ericsson Telecomunication Romania și Deloitte Audit, unde am deținut diverse funcții de coordonare.

Certificările pe care le-am obținut până acum reprezintă un plus care mă recomandă și dau încredere celor cu care colaborez.

Sunt o persoană onestă și directă, căreia îi place ca lucrurile sa fie făcute la timp și la un nivel ridicat de calitate.

Motivație / Motivation

Faptul că îmi place domeniul și cred în capacitatea mea de dezvoltare continuă m-a făcut să-mi depun candidatura pentru funcția de secretar în cadrul board-ului ISACA România.

Consider că pentru a răspunde nevoilor pieței, atât asociația cât și domeniile pe care le guvernează, trebuie sa devină mai vizibile și să fie considerate parte a succesului unui business.

Capacitățile mele organizaționale vor ajuta asociația să devină un liant puternic între profesioniști și mediul de afaceri.

În funcția de secretar, îmi voi dedica timpul, abilitățile și cunoștințele pentru a facilita îndeplinirea acestor obiective.

Calificări / Qualifications (ISACA, professional etc)

CISA, CGEIT, CRISC

LinkedIn Profile
https://ro.linkedin.com/in/georgelgheorghe