candidat Presedinte – Vlad Gheorghe

Nume

Gheorghe Vlad

Email

gvlad@kpmg.com

Nr. telefon +40747333034

Pozitia vizata

Presedinte

Prezentare personala

Sunt Senior Manager in cadrul uneia dintre cele mai mari companii de audit si consultanta din Romania. Lucrez in domeniul auditului IT, gestiunea riscului si securitatea informatiei de peste 10 ani timp in care am planificat, executat si coordonat numeroase proiecte. Sunt membru activ al ISACA din anul 2005 si detin certificarile CISA (2005) si CRISC (2011). De-a lungul timpului am fost implicat in diverse activitati ale  ISACA Romania, precum lector al cursurilor oficiale CISA in anul 2010 sau revizor in cadrul colectivului care a tradus COBIT in limba romana (2013/ 2014).

Sunt de asemenea membru activ in cadrul asociatiei profesionale Business Continuity Institute si detin certificarea AMBCI inca din  anul 2011.

Motivatie

Motivatia principala in efectuarea acestui demers este incercarea de a populariza asociatia ISACA Romania si in general profesia de specialist in audit, riscuri si controale la o scara cat mai larga. Intentionez sa construiesc o imagine imbunatatita a ISACA in Romania, folosind bazele puse déjà de predecesorii mei dar accelerand procesul de constientatizare la o scara cat mai larga (acolo unde va fi posibil, prin sistemul de invatamant, evenimente, conferinte, interactiune cu organisme de reglementare etc.). Cred cu tarie ca experienta mea profesionala, competentele dobandite de-a lungul anilor si sustinerea membrilor activi ai organizatiei ma vor ajuta in atingerea acestor obiective.

Calificari

Auditor Certificat de Sisteme Informatice (CISA)

Specialist Certificat in Riscurile si Controalele Sistemelor Informatice (CRISC)

Auditor SMSI  (Sisteme de Management a Securitatii Informatiei) –

ISO 27001 Certificat de catre Institutul pentru Continuitatea Afacerii (AMBCI)

Specialist Managementul Serviciilor IT (ITILf)

LinkeIn profile

https://ro.linkedin.com/in/gvlad