Home » Cursuri »

Cursuri ISACA în România – Noiembrie 2011

 

ISACA România vă invită să participaţi la cursurile de pregătire în vederea obţinerii certificărilor CISA (“Certified Information Systems Auditor”), CISM (“Certified Information Security Manager”) şi CRISC (“Certified in Risk and Information Systems Control”) ce vor fi organizate în luna Noiembrie 2011.

Aceste cursuri interactive vă vor oferi informaţiile şi resursele necesare pentru a vă pregăti în vederea certificărilor de mai sus. Cursurile vor include studii de caz, discuţii interactive orientate pe informaţiile necesare pentru pregătirea candidaţilor pentru examenele de certificare CISA, CISM şi CRISC şi vor dura 3-4 zile.

Dacă doriţi să participaţi la unul din aceste cursuri, vă rugăm să ne transmiteţi prin e-mail intenţia de participare la adresa cont@isaca.ro până la data de 31 octombrie 2011.

Vă rugăm să includeţi în cererea dumneavoastră: numele, membership ID (daca sunteți membru), funcția/compania, adresa de contact şi numărul de telefon.

Pentru mai multe detalii legate de cursurile de mai sus îi puteţi contacta direct pe membrii din conducerea ISACA RO responsabili cu organizarea acestor cursuri:

CISA – Andrei Ionescu, CISA Coordinator andr@isaca.ro

CISM – Catalin Ţigănilă, CISM Coordinator cata@isaca.ro

CRISC – Mircea Costache, Education Chair mirc@isaca.ro

NOTĂ:  În cazul în care nu vor fi suficiente cereri de înscriere pentru un anumit curs, există posibilitatea de a renunţa la organizarea cursului respectiv.

 
Cursuri ISACA în România – Noiembrie 2011  

Tags

, , , , ,

Related Posts

About the authors

Bogdan Petre

Bogdan G. PETRE, membru al ISACA din 2008 si Vice Președinte al chapterului ISACA România din 2016.

 
 
 
 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

 
 

Leave a Comment

 

You must be logged in to post a comment.