ISACA România vă invită să participaţi la cursurile de pregătire în vederea obţinerii certificărilor CISA (“Certified Information Systems Auditor”), CISM (“Certified Information Security Manager”) şi CRISC (“Certified in Risk and Information Systems Control”) ce vor fi organizate în luna mai 2013.

Aceste cursuri interactive vă vor oferi informaţiile şi resursele necesare pentru a vă pregăti în vederea certificărilor de mai sus. Cursurile vor include studii de caz, discuţii interactive orientate pe informaţiile necesare pentru pregătirea candidaţilor pentru examenele de certificare CISA, CISM şi CRISC şi vor dura 3-4 zile.

Dacă doriţi să participaţi la unul din aceste cursuri, vă rugăm să ne transmiteţi prin e-mail intenţia de participare la adresa cont@isaca.ro până la data de 15 aprilie 2013.

Cost: 400 Euro pentru membri, 600 Euro pentru non-membri – plătiţi integral până în ziua cursului

Pentru toti membrii ISACA Romania vom oferi un tarif promotional, 250 Euro, pentru plata efectuata pana la data de 15 martie.

Vă rugăm să includeţi în cererea dumneavoastră: numele, membership ID (daca sunteți membru), funcția/compania, adresa de contact şi numărul de telefon.

NOTĂ:  În cazul în care nu vor fi suficiente cereri de înscriere pentru un anumit curs, există posibilitatea de a renunţa la organizarea cursului respectiv.