Parteneriat ISACA Romania – DefCamp #8

Oportunitate obținere CPE-uri și reducere pentru membri la taxa de participare

ISACA Romania a încheiat și în 2017 un parteneriat cu Cyber Security Research Center from Romania (CCSIR), organizatorul conferințelor DefCamp.

DefCamp #8 – 2017 va avea loc în București în data de 9-10 noiembrie.

Prin parteneriatul realizat împreuna cu CCSIR, membrii ISACA Romania care participă la DefCamp #8 – 2017 vor primi o reducere la taxa de participare, și CPE-uri pentru participarea la sesiunile conferinței.

Pentru a beneficia de reducerea oferită pentru membrii ISACA aceștia se vor înregistra doar utilizând linkul de înscriere pe care ISACA România îl va pune la dispoziția membrilor.
Reducerea pentru membrii nu poate fi acordată retroactiv sau pentru înscrierile la care nu va fi fost utilizat linkul de înscriere.

Câteva detalii despre DefCamp #8 – 2017 de la organizatori

DefCamp, o importantă conferință anuală de hacking și securitate cibernetică din Europa Centrală și de Est, ajunge la cea de-a 8-a ediție și se va desfășura pe 9 și 10 noiembrie la București. Evenimentul de anul acesta reunește peste 1.300 participanți din întreaga lume, specialiști în securitate cibernetică și speakeri de renume, care vor împărtăși cu publicul ultimele cercetări și noutăți din domeniu. La conferință sunt așteptați reprezentanți de la peste 400 de companii, dar și din sectorul academic sau public.

 

Vă invităm să ne anuntați despre orice alte evenimente similare care pot fi interesante pentru profilul ISACA.

Pentru orice întrebari sau clarificari cu privire la acest parteneriat puteți trimite un email la events “at” isaca.ro  sau puteți contacta autorul articolului.