Candidat Secretar – Petru Baran

Prezentare personala:

Membru ISACA din septembrie 2016.

Primul contact cu zona de audit IT s-a intamplat in septembrie 2010 si incepand din acel moment am devenit din ce in ce ma atras de domeniul IT, intrucat de cel de audit eram deja (lucrez in audit intern din 2008).

Am dobandit in mai 2011 certificarea ISO 27001, iar in septembrie 2017 am trecut cu success examenul CISA.

Experienta de auditor intern am dobandit-o in industrii precum cea bancara, asigurari si automotive, lucrand ca auditor intern business pana in 2011, continuand cu dobandirea expertizei de auditor IT efectuand misiunii mixte de business si IT, si ajungad in prezent sa realizez audituri exlusiv IT, oferinf in acelasi timp suport auditorilor din ariile de business atunci cand este nevoie de expertiza IT.

Motivatie:

Imi doresc sa ma implic din ce in mai mult in acest domeniu intrucat are foarte multe de oferit si consider ca este o oportunitate de a promova organizatia ISACA Romania si functia de Auditor IT si de a atrage cati mai multi membrii de la care sa invatam si sa ne dezvoltam.

Deasemenea planul este de a organiza cat mai multe evenimente marca ISACA Romania sustinute de lectori/invitati cu experiente din diverse domenii.

Motto: “Look for opportunities in challenges.”

Calificari: ISO 27001, ISO 9001, CISA

Linkedin: n/a