candidat Presedinte – Gratiela Magdalinoiu

Nume / Name
Gratiela Magdalinoiu

Pozitia vizata in Board / Targeted Position
Presedinte / President

Prezentare Personală / Personal Presentation

Stimate doamne, stimati domni,

Am decis sa scriu o prezentare usor personala, pentru ca, cred in abordarile autentice. Si bineinteles personale. Detalii despre experienta profesionala pot fi oricand consultate in profilul de pe Linkedin.

Am un o educatie in tehnologia informatiei combinata cu elemente de economie. Astazi as spune cu elemente de business. Ar fi fost ideal.

In timpul studiilor am crezut ca daca investesc in cariera mea de foarte devreme am sa fiu cu un pas inaintea colegilor din generatia mea. Chiar daca astazi as avea alta abordare, pot spune ca am o experienta de 18 ani in domeniul IT. Ultimii 10 ani insa, i-as considera ca fiind cei mai relevanti pentru a-mi sustine cunostintele si experienta in zona de audit si consultanta. Cei 7 ani petrecuti in Big4 mi-au adus foarte mult datorita expunerii unui numar foarte mare de tipuri de proiecte, industrii, oameni. Ritmul de lucru, precum si asteptarile foarte ridicate au fost o provocare continua. As spune cateodata ca masura provocarii a dat masura satisfactiei personale.

Ultimii 3 ani, intr-o forma de consultant idependent, oferind aceleasi servicii de audit si consultanta, au fost si sunt o experienta total diferita, in care nu am crezut initial, dar care s-a dovedit a functiona extrem de bine.

Daca una din cele mai frumoase experiente din Deloitte a fost interactiunea cu colegii pe care i-am avut in echipa, perioada in care m-am bucurat sa pot participa in dezvoltarea lor personala si profesionala, in versiunea independenta am invatat foarte mult despre mine. Si despre cum este sa fii confident. Ultimul proiect in care am fost implicata, si practic reprezinta si activitatea curenta, mi-a contrazis cumva parerea conform careia, poti fi inclus intr-o echipa doar daca dovedesti experiente extensiva similara. Este de fapt un cumul de factori. Da, o experienta considerabila si cat mai vasta este un argument bun. Dar este mai mult de atat. Iar dimensiunea personala, intentia si increderea par a fi usor mai valoroase decat am crezut. Proiectul a fost si este o continua provocare, implicand dezvoltarea unor cunsotinte in zona de etica de business si conformitate, incluzand programe antifrauda/ anticoruptie.

Motivație / Motivation

Ca o continuare a prezentarii anterioare as spune ca ar fi o provocare profesionala si personala in a investi in potentialul imens pe care asociatia il are. Consider ca este relevant pentru oricare din membri sa isi sustina intentia si implicarea. Am convingerea ca experienta pe care o am, atat profesionala si personala, capacitatea de a lucra (cu success) cu profile de oameni diferiti, orientarea spre solutii, o buna organizare, reputatia si recomandarile personale, pot aduce valoare asociatiei.

Si de ce nu, implicarea unui membru de sex feminin ar putea aduce un aer diferit si o experienta noua asociatiei 🙂

Calificări / Qualifications (ISACA, professional etc)

CISA,
ISO 20000,
ISO 27001,
ITIL,
LPEC

LinkedIn Profile

http://linkedin.com/in/gratiela-magdalinoiu-8558072